Safari Kenya

Vil dere oppleve Afrikas majestetiske dyr, fantastiske landskap og ville natur? Vi tilbyr de beste safariopplevelsene i Afrika, skreddersydd for deg og ditt reisefølge. La oss ta oss av planleggingen, slik at dere kan nyte deres unike safariopplevelse. La oss ta deg med til Kenya, til Masai Mara og Basecamp Explorer sine fantastiske opplevelser! 

BE OM TILBUD

THE EIK EXPERIENCE

5 fantastiske camper

Hver av basecampene våre i Masai Mara har et yrende dyreliv rett utenfor døren. Sammen utgjør campene en sirkel av utfyllende opplevelser. Opplev det naturlige og enkle livet til de første safaripionerene, eller nyt moderne komfort i våre nyeste og mest moderne camper. Maasaiene er vertskap i alle våre basecamper, og gjennom deres erfaringer vil du få den komplette opplevelsen. I Basecamp Explorer jobber de kontinuerlig og samvittighetsfullt med ulike prosjekter innen natur- og dyrevern, hvert med store ringvirkninger. Ditt besøk vil bidra direkte til dette arbeidet.

De fem basecampene utgjør en helhetlig opplevelse. Fra deres første camp Basecamp Masai Mara, via den gammeldagse atmosfæren i Wilderness Camp og Dorobo til de nyeste og mest moderne opplevelsene i Eagle View og Leopard Hill. En rundreise mellom alle gir den komplette Afrikanske safariopplevelsen.

Basecamp Masai Mara

Et steinkast fra Masai Mara Nasjonalpark ligger Basecamp Masai Mara. Campen er like mye et hjem som et reisemål. Her blir du en del av Maasai-samfunnet. Møt oss ved leirbålet, hvor vi deler historier og nyter stjernehimmelen. Dette er vårt eget «cradle of mankind». Det er her historien om Basecamp Explorer startet.

Plassert langs elven Talek befinner du deg i en tropisk skog, hvor du lever tett på fuglene og apekattene i trærne utenfor teltet ditt. Mara Nasjonalpark ligger rett på andre siden av elven, og her finner du den høyeste tettheten av ville dyre i hele verden. Basecamp Masai Mara er utgangspunktet for mye av arbeidet deres med vern av natur og dyr. Blant annet plantes store mengder trær.

Basecamp Masai Mara har 12 tomannstelt ved elven, inkludert et familietelt som er perfekt for familier som reiser med barn. Teltene er bygget på plattformer langs elven Talek, som også utgjør den naturlige grensen til Masai Mara Nasjonalreservat. Teltene langs elven er et fenomenalt utgangspunkt for både privatliv og komfort, med en enestående utsikt til Nasjonalreservatet. Her er det over 220 identifiserte fuglearter, så du er sikret å våkne til en symfoni av fuglesang når du bor på Basecamp Masai Mara.

Hvert telt er utstyrt med bio-toaletter, varme dusjer drevet av solenergi og en privat balkong hvor du har direkte utsikt inn i nasjonalparken. 

Leopard Hill

Leopard Hill er Basecamp´s nyeste og mest moderne camp. Når du sitter på terrassen utenfor teltet dit er du så nær dyrene at det føles som du kan ta på dem. Du er i ett med den Afrikanske savannen.

Leopard Hill er en moderne camp plassert tett inntil flere vannhull der de ville dyrene kommer for å drikke.

Det gigantiske fikentreet som omkranser campen ble delt i to av lynet på 1950-tallet. Morgenstemningen i campen er eventyrlig, med silhuetten av det helt spesielle fikentreet mot solen som står opp i øst og farger himmelen gul og rød.

Campen føles komfortabel, stille og privat, blant annet fordi bruken av motoriserte kjøretøy er svært restriktiv i denne delen av Naboisho.

Når du ligger i sengen kan du trykke på en knapp, og taket i teltet åpner seg. Det eneste som skiller deg fra den enorme Afrikanske stjernehimmelen er et usynlig myggnett.

Eagle View

Eagle View ligger fritt på toppen av et høydedrag med utsikt til dyrelivet og savannen i Naboisho naturreservat. Den moderne øko-campen inviterer deg til å oppleve fremtidens bærekraftige turisme.

I 2013 ble Eagle View kåret til en av verdens 25 beste øko-lodger i verden av magasinet National Geographic Traveller – den eneste campen i Kenya på listen. National Geographic har rangert Eagle View som en av verdens 25 beste øko-camper.

Campen har utsikt til et vannhull der de ville dyrene kommer for å drikke, og området har den høyeste tettheten av løver i Afrika.

Eagle View Camp består av 9 doble telt, som står på plattinger. Hvert telt har bio-wc, innedusj, utedusj, sant en egen utsiktsterrasse med fantastisk utsyn over Naboisho Conservancy.

Tre av teltene har et separat anneks med to ekstrasenger. Disse enhetene er det perfekte valget for familier som reiser med tenåringsbarn.

Kvelden starter alltid ved bålet. Velkommen!

Wilderness Camp

Safaricamp i de ville dyrenes rike! Wilderenss Camp er Basecamp sin nostalgiske hyllest til de gamle oppdagerne og safaripionerene. Langt fra moderne forstyrrelser, kan du virkelig komme tett på savannen. Wilderness camp viser deg hvordan safari en gang var.

Wilderness Camp ligger bortgjemt i dalen Saddle. Her er det bare deg, maasaiene, de ville dyrene og stjernehimmelen.

Med Wilderness Camp som utgangspunkt leverer vi vårt varemerke; safari til fots, tilpasset dine ønsker. Velg en kort tur, eller tilbring flere dager på savannen.

Kun åtte telt, alle med komfortable dobbeltsenger, bio-wc og tradisjonelle bøttedusjer.

Spiseteltet har også en romantisk sittegruppe, med skinnstoler, nøye utvalgt lesestoff og en retro platespiller.  

Wilderness Camp er et sted med spennende kontraster som på sitt vis bringer deg nærmere naturen og lar deg finne indre ro, i kombinasjon med vårt førsteklasses utvalg av mat og drikke.

Populære destinasjoner i Afrika

Vi kjenner Afrika og hjelper deg med å finne riktig destinasjon for din safaritur.

Kenya

Kenya - The Real Safari! Dette er destinasjonen for deg som ønsker den ekte safariopplevelsen.

Firmatur Cape Town

Cape Town er et absolutt høydepunkt å besøke om man legger turen til Sør-Afrika.

Eik Travel eies og drives av Kjetil Eriksen som har mer enn 15 års erfaring som reisearrangør. Kjetil reiser mye og når han ikke er ute på gjennomføring går mesteparten av tiden med til å utforske destinasjoner og følge opp samarbeidspartnere rundt i verden.

The Eik Experience

Eik Travel gjør mer enn reise og events – vi skaper opplevelser og bygger kultur!

The Eik Experience begynner i det øyeblikket du overlater planleggingen og detaljene til oss. Gjennom 15 års erfaring i reise- og eventbransjen, tilbyr vi helhetlige leveranser med en hands-on tilnærming. Vi kan eksklusive opplevelser, og forstår våre kunders ønsker og behov.

Eik Travel ble etablert i 2008 og gjennomfører alt fra firmaturer og events til private safariturer. Vi tilbyr også chartring av fly og yacht, og leverer alltid en fullstendig opplevelse. Eik Travel er best ute, og har et stort nettverk og agenter på location verden over. Vi planlegger og gjennomfører et sømløst opplegg, hvor alle detaljer fra transport til restaurantreservasjoner er tatt hånd om. Slik legger vi til rette for opplevelsene som skaper minner og bygger kultur og samhold. Vårt mål er at dere skal få en unik opplevelse hvor dere kan fokusere på å skape opplevelser sammen.

SE HVA VI TILBYR

Hva sier kundene våre

Vi er opptatt av å gi våre kunder den beste opplevelsen – hver gang. Mange av våre kunder har vært med oss helt fra starten. Se hva noen av de sier.

Tusen takk til Eik Travel og Kjeitl for en fantastisk tur til Kenya! Vi har hatt en utrolig opplevelse, som vi kommer til å huske for alltid! Fantastisk service og oppfølging, vi kunne ikke hatt et bedre reiseselskap. Hilsen hele familien! 

– Familie på safari i Kenya for første gang