Safari

Vil dere oppleve Afrikas majestetiske dyr, fantastiske landskap og ville natur? Vi tilbyr de beste safariopplevelsene i Afrika, skreddersydd for deg og ditt reisefølge. La oss ta oss av planleggingen, slik at dere kan nyte deres unike safariopplevelse.

BE OM TILBUD

THE EIK EXPERIENCE

En opplevelse for livet

En safaritur er en stor reise, og for mange er det den største reisen de tar familien med på.

Vi i Eik Travel forstår hvor viktig denne turen er for dere, og vi hjelper dere med å finne den riktige destinasjonen og reiseplanen for dere. Vi kan safari, og har lang erfaring med å planlegge og organisere turer til Afrika for både familier og firmaer. La oss ta oss av planleggingen, så du og dine kan fokusere på å nyte opplevelsen. 

Be om tilbud

Destinasjonen for dere

Vi har vært på mange safarier og turer langs kysten av Afrika, og kjenner de beste destinasjonene for safari.

Ved hjelp av vår erfaring sørger vi for å skape en trygg og god opplevelse til den destinasjonen som passer for dere. Vi tilbyr camper hvor dere er sammen med noen få andre gjester, eller lodger hvor dere er alene. Uansett hvilken destinasjon dere velger vil dere oppleve en natur og en personlig service ulikt noe annet. 

BE OM TILBUD

Majestetiske inntrykk

Opplev Afrikas ville dyr, majestetiske landskap og alle inntrykk!

Eik Travel har flere samarbeidspartnere som tilbyr fantastiske lokasjoner og opplevelser. En av disse er Basecamp Masai Mara i Kenya, hvor det er fire camper med svært høy kvalitet og store opplevelser hele døgnet. Her, og på våre andre lokasjoner i Afrika, tilbyr vi utmerkede safariopplevelser dere aldri vil glemme. 

BE OM TILBUD

Populære destinasjoner i Afrika

Vi kjenner Afrika og hjelper deg med å finne riktig destinasjon for din safaritur.

Kenya

Kenya - The Real Safari! Dette er destinasjonen for deg som ønsker den ekte safariopplevelsen.

Cape Town

Sør-Afrikas perle som har blitt kåret til verdens beste reisemål! Cape Town er et absolutt høydepunkt å besøke om man legger turen til Sør-Afrika.

Eik Travel eies og drives av Kjetil Eriksen som har mer enn 15 års erfaring som reisearrangør. Kjetil reiser mye og når han ikke er ute på gjennomføring går mesteparten av tiden med til å utforske destinasjoner og følge opp samarbeidspartnere rundt i verden.

The Eik Experience

Eik Travel gjør mer enn reise og events – vi skaper opplevelser.

The Eik Experience begynner i det øyeblikket du overlater planleggingen og detaljene til oss. Gjennom 15 års erfaring i reise- og eventbransjen, tilbyr vi helhetlige leveranser med en hands-on tilnærming. Vi kan eksklusive opplevelser, og forstår våre kunders ønsker og behov.

Eik Travel ble etablert i 2008 og gjennomfører alt fra firmaturer og events til private safariturer. Vi tilbyr også chartring av fly og yacht, og leverer alltid en fullstendig opplevelse. Eik Travel er best ute, og har et stort nettverk og agenter på location verden over. Vi planlegger og gjennomfører et sømløst opplegg, hvor alle detaljer fra transport til restaurantreservasjoner er tatt hånd om. Slik legger vi til rette for opplevelsene som skaper minner og bygger kultur og samhold. Vårt mål er at dere skal få en unik opplevelse hvor dere kan fokusere på å skape opplevelser sammen.

SE HVA VI TILBYR

Hva sier kundene våre

Vi er opptatt av å gi våre kunder den beste opplevelsen – hver gang. Mange av våre kunder har vært med oss helt fra starten. Se hva noen av de sier.

Tusen takk til Eik Travel og Kjeitl for en fantastisk tur til Kenya! Vi har hatt en utrolig opplevelse, som vi kommer til å huske for alltid! Fantastisk service og oppfølging, vi kunne ikke hatt et bedre reiseselskap. Hilsen hele familien! 

– Familie på safari i Kenya for første gang

Kontakt oss

Vi arrangerer skreddersydde events og firmaturer for grupper fra 10 til flere hundre gjester, i tillegg til eksklusive privatreiser. Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt neste arrangement.

(+47) 934 06 591 post@eiktravel.no