Referanser

Ved valg av leverandør innen reiser er det mye som skal være på plass.

Kjetil Eriksen har uten unntak levert ihht vår kravspesifikasjon. Han lytter og er meget god på oppfølging, er detaljorientert og opptatt av å levere det kunden ønsker innenfor gitte rammer. Han har et bredt kontaktfelt og produktene han leverer holder en høy standard. Han er alltid med på anbudsrundene og viser seg svært konkurransedyktig på pris gang på gang.

– Nordisk selskap

”Vi arrangerte i november konferanse for 130 mennesker i totalt 10 dager i Sør-Afrika. Vi startet med safari i Kwa-Zulu Natal, var på fabrikkbesøk i Durban og avsluttet med konferanse og et par fridager i Cape Town. Vi hadde høy standard på alle våre arrangementer og bosteder.

Vi samarbeidet med Kjetil Eriksen under planleggingen og gjennomføringen av programmet.  Kjetil hadde god faglig kunnskap om landet og mange gode råd på hvordan vi kunne gjennomføre et prikkfritt arrangement.  Vi var meget godt fornøyd med hans arbeid og anbefaler han gjerne videre til andre som planlegger gruppetur.”

– Norsk bilforhandler

”Prikkfritt arrangement fra start til slutt! Rett og slett 100%! "

– Eiendomsmeglerkjede

”Kjetil har i flere år levert prikkfrie arrangementer for oss. Da selskapet var 20 år ble jubileet lagt til Dublin. Med sirkusopptog og festmiddag på Guinness bryggeriet ble det en minnerik weekend for de 120 gjestene. Siden 2005 har vi gjennomført vår årlige konferanse i byer som Lisboa og Barcelona med stor suksess, fortsatt i samarbeid med Kjetil!

Kjetil er kreativ, detaljorientert og leverer som avtalt! ”

– Rådgivningselskap

"Masse hyggelig tilbakemelding fra 200 gjester og vertskap etter Dublin turen.  Du skal ha all ære av innsatsen, godt valg av lokale partnere, super stigning i programmet (lørdagskvelden - puh...), originale innslag (hundene), og knall hoteller.

Pluss at det var veldig hyggelig å være på tur med deg, lett å se at samarbeidet med internt var bra, og din evige tilstedeværelse var også umulig å overse.

Så takk for en kjempetur som forhandlerne betegner som "mer enn innertier", dette ser bra ut for neste gang! "

– Norsk butikkjede

"Tusen takk for flott opplegg av vår premieringstur til Gent.
Alle selgerne var veldig fornøyd med opplegget
og god mat og drikke på turen. 
Håper vi kan komme tilbake til deg ved en senere anledning. "

– Bilfinansieringselskap

Tusen takk til Eik Travel og Kjeitl for en fantastisk tur til Kenya! Vi har hatt en utrolig opplevelse, som vi kommer til å huske for alltid! Fantastisk service og oppfølging, vi kunne ikke hatt et bedre reiseselskap. Hilsen hele familien! 

– Familie på safari i Kenya for første gang

Takk for en utrolig flott tur sammen med dere alle. Kjempetrivelig. Masse inntrykk. Denne turen blir husket lenge. 

– Forsikringselger

"Kjære alle sammen!
Vil bare føye meg inn i rekken, og si tusen takk for en tur til Cape Town jeg vil huske så lenge jeg husker noe som helst!
Fantastisk bra!"

 

– Stolt bilselger

Takker for en kanon tur til Cape Town alle sammen!
Denne turen og opplevelsen overgikk det meste.

TAKK

– Stolt megler!

Vi har fått tilbakemeldinger fra samtlige som deltok på turen til Sør-Afrika! Slik respons har jeg ikke opplevd tidligere – de er kjempefornøyd. Kombinasjonen med to døgn på safari før oppholdet i Cape Town var meget god!

Vi gleder oss allerede til neste salgskonkurranse og premiering arrangert av Eik Travel! 

– Norsk bilimportør

Vi har brukt Eik Travel siden starten i 2008. Da var vi 50 personer på tur. I årene siden har vi vokst og teller nå over 200 medarbeidere. Kjetil og hans samarbeidspartnere verden over har levert kvalitet hver gang vi har reist med ham. Vi er overbevist om at suksessen med disse turene har bidratt til selskapets vekst og suksess! Vi anbefaler Eik Travel på det varmeste! 

– Konsulentselskap