Chartre SeaDream

SeaDream Yacht Club har plass til mange gode venner eller kollegaer! Chatring av yacht er perfekt for grupper på rundt 100 gjester. Ombord på SeaDream kan dere drømme dere bort og nyte opplevelsen til det fulle. Vi har tilgang til to like yachter med totalt 224 senger. Disse kan chartres sammen. 

Det ultimate jubileum! 

BE OM TILBUD

THE EIK EXPERIENCE

Chartre SeaDream Yacht Club

Opplev livet om bord i en luksusyacht med SeaDream. Med sine fantastiske SeaDream I og II kan Eik Travel og SeaDream tilby uforglemmelige opplevelser på havet.

Et perfekt sted å samle gode venner og familie for felles opplevelser eller ditt neste firmaarrangementet! 

Hver yacht har 56 lugarer - 112 senger og et crew på 95 personer! For charter er det viktig å være ute i god tid. Vi anbefaler mer enn 12 måneder i forveien.

BE OM TILBUD

Destinasjoner

Med SeaDream Yacht Club kan du velge mellom flere eksotiske destinasjoner.

SeaDream byr på cruise i Middelhavet på sommerhalvåret og Kariben på vinteren. Ved chartring kan du selv påvirke hvor ferden går! 

BE OM TILBUD

Seiling eksempel

Seiling eksempel

Seiling eksempel

Seiling eksempel

Hva sier kundene våre?

Vi er opptatt av å gi våre kunder den beste opplevelsen – hver gang. Mange av våre kunder har vært med oss helt fra starten. Se hva noen av de sier.

"Tusen takk for flott opplegg av vår premieringstur til Gent.
Alle selgerne var veldig fornøyd med opplegget
og god mat og drikke på turen. 
Håper vi kan komme tilbake til deg ved en senere anledning. "

– Bilfinansieringselskap

Ved valg av leverandør innen reiser er det mye som skal være på plass.

Kjetil Eriksen har uten unntak levert ihht vår kravspesifikasjon. Han lytter og er meget god på oppfølging, er detaljorientert og opptatt av å levere det kunden ønsker innenfor gitte rammer. Han har et bredt kontaktfelt og produktene han leverer holder en høy standard. Han er alltid med på anbudsrundene og viser seg svært konkurransedyktig på pris gang på gang.

– Nordisk selskap

"Masse hyggelig tilbakemelding fra 200 gjester og vertskap etter Dublin turen.  Du skal ha all ære av innsatsen, godt valg av lokale partnere, super stigning i programmet (lørdagskvelden - puh...), originale innslag (hundene), og knall hoteller.

Pluss at det var veldig hyggelig å være på tur med deg, lett å se at samarbeidet med internt var bra, og din evige tilstedeværelse var også umulig å overse.

Så takk for en kjempetur som forhandlerne betegner som "mer enn innertier", dette ser bra ut for neste gang! "

– Norsk butikkjede

Eik Travel eies og drives av Kjetil Eriksen som har mer enn 15 års erfaring som reisearrangør. Kjetil reiser mye og når han ikke er ute på gjennomføring går mesteparten av tiden med til å utforske destinasjoner og følge opp samarbeidspartnere rundt i verden.

The Eik Experience

Eik Travel gjør mer enn reise og events – vi skaper opplevelser og bygger kultur!

The Eik Experience begynner i det øyeblikket du overlater planleggingen og detaljene til oss. Gjennom 15 års erfaring i reise- og eventbransjen, tilbyr vi helhetlige leveranser med en hands-on tilnærming. Vi kan eksklusive opplevelser, og forstår våre kunders ønsker og behov.

Eik Travel ble etablert i 2008 og gjennomfører alt fra firmaturer og events til private safariturer. Vi tilbyr også chartring av fly og yacht, og leverer alltid en fullstendig opplevelse. Eik Travel er best ute, og har et stort nettverk og agenter på location verden over. Vi planlegger og gjennomfører et sømløst opplegg, hvor alle detaljer fra transport til restaurantreservasjoner er tatt hånd om. Slik legger vi til rette for opplevelsene som skaper minner og bygger kultur og samhold. Vårt mål er at dere skal få en unik opplevelse hvor dere kan fokusere på å skape opplevelser sammen.

SE HVA VI TILBYR