Firmatur

Planlegger du en firmatur, premieringstur eller et event i utlandet? Vil du ta med dine ansatte på en uforglemmelig opplevelse? Vi skreddersyr reisen for dere og tar oss av all planlegging slik at dere kan fokusere på å nyte opplevelsen.

BE OM TILBUD

THE EIK EXPERIENCE

Kartlegging

Hver bedrift er unik, og vi ønsker å lage den helt riktige opplevelsen for deg og dine ansatte.

Basert på dine ønsker og rammer foreslår vi et opplegg som gir dere den riktige opplevelsen. Om dere er 10, 50 eller flere hundre mennesker som skal på tur sørger vi for å kartlegge deres behov slik at vi kan gjennomføre en prikkfri opplevelse fra start til slutt. 

BE OM TILBUD

Planlegging

Gjennom grundig planlegging skaper vi en fullstendig opplevelse fra firmaet setter seg på flyet og til dere lander i Norge igjen.

Vi har lang erfaring med å planlegge turer fra A til Å, og sørger for at alle detaljer er på plass. Vi legger rammene for at dere kan fokusere på å nyte opplevelsen og bygge kultur. 

BE OM TILBUD

Gjennomføring

Vi har lang erfaring med å organisere firmaturer til utlandet for grupper på flere hundre gjester, og skaper rammer for opplevelse og kulturbygging.

Gjennom god planlegging og en hands-on approach skaper vi rammene for at dere kan bygge kultur og få en opplevelse som bygger intern stolthet og samhold. 

BE OM TILBUD

Populære destinasjoner

Vi hjelper deg å finne den perfekte destinasjonen for neste firmatur.

Firmatur Dubrovnik

Dubrovnik - Adriaterhavets perle!

Firmatur Malta

300 soldager i året - 4 timer fra Oslo! Perfekt for større grupper!

Firmatur Dubai

Velkommen til Dubai - en av verdens "nye" byer!

Firmatur Cannes

Kun 20 minutter med buss fra flyplassen i Nice finner du Cannes! Vi vet du vil bli overrasket!

Ved valg av leverandør innen reiser er det mye som skal være på plass.

Kjetil Eriksen har uten unntak levert ihht vår kravspesifikasjon. Han lytter og er meget god på oppfølging, er detaljorientert og opptatt av å levere det kunden ønsker innenfor gitte rammer. Han har et bredt kontaktfelt og produktene han leverer holder en høy standard. Han er alltid med på anbudsrundene og viser seg svært konkurransedyktig på pris gang på gang.

– Nordisk selskap

"Masse hyggelig tilbakemelding fra 200 gjester og vertskap etter Dublin turen.  Du skal ha all ære av innsatsen, godt valg av lokale partnere, super stigning i programmet (lørdagskvelden - puh...), originale innslag (hundene), og knall hoteller.

Pluss at det var veldig hyggelig å være på tur med deg, lett å se at samarbeidet med internt var bra, og din evige tilstedeværelse var også umulig å overse.

Så takk for en kjempetur som forhandlerne betegner som "mer enn innertier", dette ser bra ut for neste gang! "

– Norsk butikkjede

Eik Travel eies og drives av Kjetil Eriksen som har mer enn 15 års erfaring som reisearrangør. Kjetil reiser mye og når han ikke er ute på gjennomføring går mesteparten av tiden med til å utforske destinasjoner og følge opp samarbeidspartnere rundt i verden.

The Eik Experience

Eik Travel gjør mer enn reise og events – vi skaper opplevelser og bygger kultur!

The Eik Experience begynner i det øyeblikket du overlater planleggingen og detaljene til oss. Gjennom 15 års erfaring i reise- og eventbransjen, tilbyr vi helhetlige leveranser med en hands-on tilnærming. Vi kan eksklusive opplevelser, og forstår våre kunders ønsker og behov.

Eik Travel ble etablert i 2008 og gjennomfører alt fra firmaturer og events til private safariturer. Vi tilbyr også chartring av fly og yacht, og leverer alltid en fullstendig opplevelse. Eik Travel er best ute, og har et stort nettverk og agenter på location verden over. Vi planlegger og gjennomfører et sømløst opplegg, hvor alle detaljer fra transport til restaurantreservasjoner er tatt hånd om. Slik legger vi til rette for opplevelsene som skaper minner og bygger kultur og samhold. Vårt mål er at dere skal få en unik opplevelse hvor dere kan fokusere på å skape opplevelser sammen.

SE HVA VI TILBYR