Event & konferanse

Skal du lansere en nyhet, arrangere kick-off eller feire jubileum?  La oss ta oss av planleggingen og skape den inspirerende opplevelsen som formidler ditt budskap og hjelper deg å nå dine mål.

Be om tilbud

THE EIK EXPERIENCE

Kartlegging

Vi skreddersyr en opplevelse for deg og dine deltakere som overrasker, underholder og skaper en unik stemning. Dine mål og ønsker for eventet er en pekepinn for kartleggingsfasen.

Vi gjennomfører arrangementer i alle størrelser, og sørger for at alle detaljer er ivaretatt.  

Be om tilbud

Konsept­utvikling

Vi sørger også for utvikling av konsept, grafisk materialle og alt som hører med for å skape en helhetlig visuell opplevelse.

Vi samarbeider med dyktige partnere som spesialiserer seg på visuelle virkemidler, film og presentasjoner på et høyt nivå. Vi bistår gjerne med å skape konseptet for deres event, og syr sammen alt til en helhet som skaper et eksklusivt og stødig uttrykk. 

TILBUD

Planlegging

Vi har et nettverk av agenter og arrangører over hele verden, og med 15 års erfaring i bransjen sikrer vi at alle detaljer er ivaretatt.

Vår hands-on tilnærming og brede nettverk gir oss mulighet til å skreddersy arrangementer til deg og deres arrangement. Sammen med våre agenter finner vi de beste locations og skaper de riktige rammene for eventer i stor skala. 

BE OM TILBUD

Gjennomføring

Vårt mål er at du og dine deltakere kan fokusere på opplevelsen, mens vi tar oss av alle detaljer og sørger for at gjennomføringen skjer som planlagt.

Med tett oppfølging og tilstedeværelse sørger vi for at logistikk og praktiske detaljer ivaretas fra A til Å. 

BE OM TILBUD

Populære destinasjoner

Vi hjelper deg å finne den perfekte destinasjonen for ditt neste event eller konferanse.

Firmatur Nice

Opplev Frankrikes perler ved Middelhavet kun 3 timer fra Oslo.

Firmatur Dubrovnik

Dubrovnik - Adriaterhavets perle!

Firmatur Praha

Opplev Tsjekkias hovedstad Praha kun 2 timer fra Oslo.

Firmatur Dubai

Velkommen til Dubai - en av verdens "nye" byer!

Hva sier kundene våre

Vi er opptatt av å gi våre kunder den beste opplevelsen – hver gang. Mange av våre kunder har vært med oss helt fra starten. Se hva noen av de sier.

Ved valg av leverandør innen reiser er det mye som skal være på plass.

Kjetil Eriksen har uten unntak levert ihht vår kravspesifikasjon. Han lytter og er meget god på oppfølging, er detaljorientert og opptatt av å levere det kunden ønsker innenfor gitte rammer. Han har et bredt kontaktfelt og produktene han leverer holder en høy standard. Han er alltid med på anbudsrundene og viser seg svært konkurransedyktig på pris gang på gang.

– Nordisk selskap

"Masse hyggelig tilbakemelding fra 200 gjester og vertskap etter Dublin turen.  Du skal ha all ære av innsatsen, godt valg av lokale partnere, super stigning i programmet (lørdagskvelden - puh...), originale innslag (hundene), og knall hoteller.

Pluss at det var veldig hyggelig å være på tur med deg, lett å se at samarbeidet med internt var bra, og din evige tilstedeværelse var også umulig å overse.

Så takk for en kjempetur som forhandlerne betegner som "mer enn innertier", dette ser bra ut for neste gang! "

– Norsk butikkjede

”Kjetil har i flere år levert prikkfrie arrangementer for oss. Da selskapet var 20 år ble jubileet lagt til Dublin. Med sirkusopptog og festmiddag på Guinness bryggeriet ble det en minnerik weekend for de 120 gjestene. Siden 2005 har vi gjennomført vår årlige konferanse i byer som Lisboa og Barcelona med stor suksess, fortsatt i samarbeid med Kjetil!

Kjetil er kreativ, detaljorientert og leverer som avtalt! ”

– Rådgivningselskap

Eik Travel eies og drives av Kjetil Eriksen som har mer enn 15 års erfaring som reisearrangør. Kjetil reiser mye og når han ikke er ute på gjennomføring går mesteparten av tiden med til å utforske destinasjoner og følge opp samarbeidspartnere rundt i verden.

The Eik Experience

Eik Travel gjør mer enn reise og events – vi skaper opplevelser og bygger kultur!

The Eik Experience begynner i det øyeblikket du overlater planleggingen og detaljene til oss. Gjennom 15 års erfaring i reise- og eventbransjen, tilbyr vi helhetlige leveranser med en hands-on tilnærming. Vi kan eksklusive opplevelser, og forstår våre kunders ønsker og behov.

Eik Travel ble etablert i 2008 og gjennomfører alt fra firmaturer og events til private safariturer. Vi tilbyr også chartring av fly og yacht, og leverer alltid en fullstendig opplevelse. Eik Travel er best ute, og har et stort nettverk og agenter på location verden over. Vi planlegger og gjennomfører et sømløst opplegg, hvor alle detaljer fra transport til restaurantreservasjoner er tatt hånd om. Slik legger vi til rette for opplevelsene som skaper minner og bygger kultur og samhold. Vårt mål er at dere skal få en unik opplevelse hvor dere kan fokusere på å skape opplevelser sammen.

SE HVA VI TILBYR