Anbefalte reisemål

Vi har spesialisert oss på en rekke destinasjoner rundt om i hele verden. Dette er steder vi kjenner ekstra godt og hvor vi sammen med nære samarbeidspartnere vet at vi kan skape en uforglemmelig opplevelse for deg og reisefølget.

Malta

300 soldager i året - 4 timer fra Oslo! Perfekt for større grupper!

På Malta har vi gjennomført utallige store og små arrangementer. Stedet passer utmerket både for mindre grupper men også veldig godt for grupper på flere hundre. Dette fordi hotellene er store og har høy kvalitet på konferanserom og fellesarealer. Sjøutsikt og balkong på alle rom er også vanlig på hotellene vi bruker. For de store gruppene vi har hatt på Malta chartrer vi fly. Da flyr man Oslo-Malta på under 4 timer! Direkte flyr Norwegian sommerhalvåret onsdag-lørdag, alternativt kan man fly via Frankfurt.

Paris

Lysenes by byr på luksus! Dette er byen du aldri blir mett av.

Her kan du boltre deg i luksuriøs shopping, gastronomiske opplevelser som ikke ligner noe annet og kunst rundt hvert gatehjørne. Centre Pompidou byr på industriell, moderne kunst og arkitektur. Montmartre inviterer deg inn i små gater om du ønsker deg en pause fra lysene og livet på Champs-Élysées. Shoppingmulighetene er store, og Paris er særlig kjent for utvalget av luksusvarer og vintage. Ta en pause med en cappuchino og en croissant på en av de mange fortauscafeene, og nyt det fargerike livet rundt deg. 

Dubai

Velkommen til Dubai - en av verdens "nye" byer!

Dubai har i mange år vært en stor byggeplass. Dette har nå endret seg. Her finner du "alt". Her møter du den Arabiske kulturen godt blandet med det moderne. Fantastiske byggverk det er verdt å se! En vakker ørken like utenfor byen. Store shoppingsentre, flotte strender, stort utvalg restauranter og nattklubber for å nevne noe. Vil du svømme med delfiner er det også mulig! 

Bangkok

Amazing Thailand - velkommen til Bangkok

I Bangkok er mulighetene endeløse. Vi utforsker de mindre kanalene, tar et middagscruise på elven eller ser byen fra en TukTuk. Det finnes aktiviteter for enhver smak fra sightseeing, til kokkekurs og thaiboxing – i Amazing Thailand finnes noe for alle!

Amsterdam

Urban utforsking på Amsterdams kanaler

Amsterdam er bundet sammen av en nettverk av kanaler. Dra på sightseeing med kanalbåt og opplev det levende bylivet fra vannet, eller gjør som de lokale og sett deg på sykkelen! Amsterdam er et mangfold av kontraster hvor urbant byliv møter gamle murstensgater og broer dekorert med tulipaner. På Van Gogh museet kan du se verdens største samling av den nederlandske kunstnerens verker. Like i nærheten kan du beundre Vermeer, Rembrandt og Matisse. Opplev Amsterdam!

Hong Kong

Der verdener møtes!

Hong Kong er kjent for sin ikoniske skyline, og er en by hvor eldgammel historie møter moderne kultur. Mange omtaler denne byen som stedet hvor Vest og Øst møtes i form av kultur og trender. Men byen har en gammel sjel, og i gamlebyen kan du oppleve de historiefylte områdene Wyndham Street og og Hollywood Road, en av de eldste gatene i Hong Kong. Det er også store kullinariske opplevelser å hente i Hong Kong, hvor man opplever alt fra internasjonal delikatesse til lokale retter som dim sum eller spise deg gjennom de lokale matmarkedene dai pai dong. På restauranten May Chow i Staunton Street kan du oppleve tradisjonell kinesisk bao laget av eieren May Chow – kåret til Asias beste kvinnelige kokk i 2017.  

Shanghai

Byen der historie, glamour og mystikk møtes.

Shanghais arkitektoniske arv er som ingen annen. Med en storhetstid på 1920- og 1930-tallet, er byen i stor grad preget av Art Deco arkitketur. Dette i kombinasjon med de mange religiøse byggene skaper en eklektisk sammensetning av bygninger som setter rammene for storbyens mange opplevelser. Her kan dere shoppe luksus i stor stil, oppdage skjulte skatter og nyte måltider på flere av byens Michelin-restauranter. Shanghai er på god vei til å bli Kinas kulturhovedstad, hit drar man om man søker luksus, natteliv og kultur i stor skala!

Havana

Cubas hovedstad er full av kultur, retro biler og en svak duft av sigar.

Havana er en fantastisk by hvor tiden på mange måter har stått stille i flere år. Dette skaper et fantastisk bybilde med retro biler, og en ro som mange Europeere føler seg hjemme i. Det reiser over en million turister hit årlig, men Havana kan for mange oppleves som et litt rotete puslespill. Heldigvis kjenner vi byen godt, og setter sammen en opplevelse som gir dere den fullstendige opplevelsen av Cubas hovedstad. 

Venezia

Et flytende mesterverk som er vel verdt et besøk!

Å oppleve Venezia er noe man bør unne seg. Byen som flyter på vannet er helt fri for biler, noe som bidrar til en unik ro og opplevelse. Arkitekturen som fyller den pittoreske byen er imponerende og altoppslukende. Her er det turen verdt bare å vandre rundt i de små gatene og oppdage små broer og skjulte plazaer. Spis godt på en av de mange lokale restaurantene som tilbyr den Venezianske spesialiteten cicheti. Vi anbefaler å reise utenfor sommersesongen slik at dere kan oppleve byen uten gater fulle av turister. Både vinter og vår er fint å oppleve i Venezia. 

Budapest

Overraskelser rundt hver sving!

Budapest er et bra sted for en hyggelig firmatur! Her finner du fantastisk arkitektur, og ikke minst gode matopplevelser – Visste du at Budapest har vært kjent som en mathovedstad siden tidlig 1900-tall? Her kan du få noen førsteklasses matopplevelser kombinert med landets egne, smakfulle viner. I Budapest finnes mange gode femstjerners hotell med spa, i tillegg til varme kilder som er en opplevelse i seg selv. Ta med kollegaene til den overraskende storbyen som byr på luksus bare 2,5 time fra Oslo!

Monaco

Verdens nest minste land ønsker velkommen!

Et lite sted som har alt, Monaco vil overraske deg! Landet er på knappe to kvadratkilometer og har over 30 000 innbyggere. Hit søker en rekke rike mennesker, noe byen bærer preg av. Luksusen er gjennomgående i Monaco, som styres av Fyrst Albert II – sønn av Rainer III og Grace Kelly. Her tar vi middagen på Café de Paris, kjører raske biler langs kysten og hvis du virkelig vil imponere ditt reisefølge kan dere fly helikopter fra flyplassen i Nice til heliporten like ved Monaco sentrum. En tur på casino og shopping etterfølges av en tur på vår favoritt Buddah Bar hvor nattelivet varer langt ut i morgentimene... og alltid rød løper! 

Warszawa

Den perfekte byen for en langweekend bare to timer fra Oslo!

Historien har satt sine spor på denne byen, som praktisk talt ble utslettet under andre verdenskrig. Men Warszawa har reist seg og er blitt en spennende destinasjon for langweekender med beliggenhet bare en to timers flytur fra Norge. I dag er Warszawa en spennende blanding av gammelt og nytt, og særlig arkitekturen er en spesielle rammer med sin blanding av gotisk arkitektur og moderne glass og betong. Byen er et flott reisemål for nordmenn som ønsker seg mye luksus for pengene!

Firenze

I hjertet av Toscana.

Drømmer dere om en tur til Toscana for hele bedriften? Hva med å reise til Firenze, selve hjertet av Toscana! Litt inn i landet fra Pisa ligger den vakre, lille byen Firenze som også kalles renessansens fødested. Byen er ikke stor, men den er fylt til randen av kunst og fantastisk arkitektur. Du finner også lukseriøse hoteller og smakfulle kjøkken overalt i byen. Vi har gjennomført flere firmaturer til Frienze, og lager turer som egner seg for alt fra små, eksklusive grupper til større events med flere hundre gjester. 

Helsinki

Strømlinjeformet design og kulturpakket sentrum møter heftig natur!

Finlands hovedstad ligger helt på kysten av det Baltiske hav. Dette setter rammene for heftig og vill natur, kombinert med et pulserende natteliv og spennende kultur. Helsinki er en perfekt destinasjon for en langweekend med firmaet, hvor de kullinariske opplevelsene og arkitektonisk innovasjon skaper spennende oppleveser fra start til slutt! Smak på Finlands viltmeny eller besøk velrenomerte Michelin restauranter. Dra på shopping i sentrum, besøk Kiasma museet for å se moderne kunst eller dra på byvandring og opplev byens innovative arkitektur. Mulighetene er mange i Helsinki!

Istanbul

Der øst og vest møtes.

Istanbul er stedet hvor kontinenter møtes. Landets historie er lang og kompleks, og Tyrkias hovedstad har vært sete for mange folk og slag. I dag er Istanbul en by som byr på pittoreske omgivelser med mosaikk og fresker som stammer fra Byzantinernes tid. Byen er full av de iøyenfallene minaretene, og overalt er det liv og mennesker. Matopplevelsene denne byen har å by på er like mange som de er spennende! Her kan man sitte på en uteservering og nyte lokal meze, fersk fisk og nasjonaldrikken raki, en anisbasert brandy. Opplev Istanbul!

Dubrovnik

Dubrovnik - Adriaterhavets perle!

Velkommen til Dubrovnik, en av perlene langs Adriaterhavet lang syd i Kroatia. Hit kan man fly direkte fra Norge på tre timer. Både i byen og like utenfor gamlebyen finnes flere gode hotellalternativ for firmagrupper. Vi kjenner byen godt og har gjort flere events i Dubrovnik – sist med 250 deltakere som ankom i to chartrede fly. Her ble det både 80-talls party, lokale matopplevelser og en forrykende jubileumsmiddag på taket av Dubrovniks bymur! Uansett størrelse på reisefølget så blir turen til Dubrovnik innholdsrik!

Cannes

Kun 20 minutter med buss fra flyplassen i Nice finner du Cannes! Her vil du trives!

Cannes er mest kjent for filmfestivalen og all glamour som følger med, men denne byen er så mye mer! Her finnes fantastiske hoteller, restauranter av alle slag og den vakre strandpromenaden La Croisette. Her bor vi godt nære stranden, reiser på dagstur til St. Tropez eller til Nice. Ønsker dere å prøve de lokale delikatessene finnes det fantastisk olivenoljesmaking og vinsmaking. For de som liker høyt tempo og vind i håret tar vi en kjøretur i en Ferrari eller seiler store Katamaraner på det krystallblå vannet. Velkommen til Cannes!

 

Palma de Mallorca

En liten by med storbyfølelse!

Mange har nok opplevd Mallorca med familien i skoleferien, men har du opplevd Palma? En liten storby med i underkant av 400 000 innbyggere gir Palma en storbypuls som er unik for en slik by! Du kan bo midt i Palma sentrum og ha gåavstand til stranden. Gamlebyen ligger rett bak byens katedral og er et must å besøke. Smale gater med hyggelige torg og uteservering skaper de perfekte rammene for tapas og et glass vin. Med direktefly på bare 3,5 time er dette en perfekt destinasjon for en langhelg med gode kollegaer. Sommersesongen er lang og utendørsmiddagene foregår langt utpå høsten.

Roma

Byen du må oppleve!

Med sin lange historie og italienske sjarm er Roma en hyggelig destinasjon for opplevelsesrike dager med vennegjengen eller kollegaer. Skal hele firmaet på tur er Roma et perfekt sted for storby, kultur og god mat! Her reiser man tilbake i tid når man besøker de fantastiske attraksjonene byen har å by på – Collosseum, Vatikanet, Trevifontenen. Kunstelskeren kan se seg mett på fantastisk arkitektur og kunstverk, og matelskeren får valgets kvaler mellom tradisjonelle italienske retter og gelato i all verdens smaker. 

Nice

Velkommen til den franske rivieraen!

Den franske rivieraen består flere av byer, blant annet Monaco, Nice og Cannes. Nice er den største av de tre, og hit flyr vi direkte fra Norge og spiser lunsj ved stranden på vei til hotellet! Med 300 soldager i året og en by som er bygget med særlig oppmerksomhet på parker og gågater er Nice en fantastisk helårsdestinasjon for store og små grupper. En tur til gamlebyen og labyrintene av gater som finnes der ender ofte med en middag ved Promenade des Anglais. Om dere ønsker en tur ut av Nice er Monaco bare en kort kjøretur, eller enda kortere en helikoptertur, unna. 

London

Storbyen av alle storbyer serverer kunst, kultur og matopplevelser for enhver smak.

Opplev de kjente attraksjonene Buckingham Palace, Big Ben og Tower Bridge. Ta turen til Madame Tussaud, eller se de kjente mesterverkene på the National Gallery. Til London kan du ta med kollegaene på tur og oppleve det tradisjonelle engelske publivet, se en musikal eller to i West End og shoppe i luksuriøse Chelsea eller Kensington. I London finnes noe for enhver smak!

Barcelona

En klassiker i Europa! Mange har vært her, og de fleste reiser tilbake – det er ikke uten grunn!

Det er mye å se, oppleve og ikke minst smake på i Barcelona. Dette er en destinasjon som fungerer bra hele året. Til og med i desember har vi gjennomført utendørs apertiff for 400 gjester her. Da var det 15 grader og sol! Uansett om du ønsker å oppleve Gaudis byggverk, spise tapas og nyte god vin eller få en guidet sykkeltur gjennom byen har vi aktiviteten for din gruppe. 

New York

The Big Apple - en helårsdestinasjon med gode direkte flyforbindelser!

New York er mer en Manhattan. Her finnes mange spennende bydeler blant annet Queens som har en av USAs største dyrehager, og Brooklyn som har spennende kultur og mat fra hele verden. New York er den perfekte destinasjonen for store og små grupper, med et enormt utvalg i hoteller finner vi det som passer best for dere og deres New York opplevelse. Med direktefly fra Gardermoen og muligheter for helikoptertur, dinner cruise rundt Manhattan, gospel i Harlem og noen av de største kunstsamlingene i verden fordelt på Guggenheim, MoMa og Metropolitan Museum er mulighetene endeløse!

Cape Town

Sør-Afrikas perle som har blitt kåret til verdens beste reisemål! Cape Town er et absolutt høydepunkt å besøke om man legger turen til Sør-Afrika.

Eik Travel har lang erfaring med Sør-Afrika som destinasjon både med og uten safariopplevelser. Vi har lang erfaring med Cape Town, og dette er en av våre favorittdestinasjoner. Cape Town byr på vakker natur, flotte mennesker, god mat og god service. Høysesongen her er fra november til mai. Veldig populært fra jul til påsketider. Området har mye å by på. Vindistriktet ligger kun en drøy halvtime fra sentrum og er absolutt verdt et besøk eller to. Her kan man også velge å overnatte noen netter.

Kenya

Kenya - The Real Safari! Dette er destinasjonen for deg som ønsker den ekte safariopplevelsen.

Eik Travel har mange års erfaring med safari i Kenya, og det er denne destinasjonen vi anbefaler for å få den ekte safariopplevelsen! Med mange reiser bak oss og gode kontakter i Kenya kan vi skreddersy safarituren for deg og ditt reisefølge. Vi gjør hovedsaklig safariene våre i Masai Mara hvor vi har vår faste camp. Noen velger også å besøke Lake Nakuru, Lake Baringo, Mount Kenya. Gjennom våre kontakter kan vi legge opp turer over hele Kenya inkludert Mount Kenya trekking. For dere som også ønsker sol og bad anbefaler vi sterkt Lamu!

Miami

Med direktefly fra Norge til Fort Lauderdale er Miami Beach mer aktuell enn noen gang! Dette er en spennende destinasjon for store og små grupper.

Her jobber vi blant annet med et fantastisk hotellresort som heter Fontainebleau! Miami passer utmerket for store grupper som skal ha konferanse, men som også ønsker å nyte fine dager ved bassengområdet. Her er det kort vei til Ocean Drive og områdets uteliv og shopping på et av verdens største shoppingmalls - Sawgrass Mill. Her kan vi dra på speedbåt tur, paraseiling og kjøre luftbåt i Everglades og ser på områdets alligatorer. Mulighetene er mange i Miami!

Marrakech

I hjertet av Marokko.

Som hjertet av Marokko er Marrakech en fantastisk destinasjon om man ønsker å oppleve levende kultur, pulserende liv og fantastisk mat. Marrakech er ulikt alt annet, og mange mener at dette er stedet man enten elsker eller hater. Vår erfaring er at med en godt planlagt tur er Marrakech en fantastisk destinasjon som har alt man kan ønske og mer av en storby i magiske omgivelser. Dra på shopping i souken, ri på kameler i Saharaørkenen og bo lukseriøst i oasene som finnes gjemt midt i sentrum. 

Botswana

Opplev Afrikas ville natur på safari i Botswana!

De villeste safariopplevelsene får du på Okavango deltaet i Botswana. Bo luksuriøst på Savannen, nyt middager i den fantastiske Afrikanske solnedgangen og opplev ville dyr på nært hold. Vi har lang erfaring med å organisere og gjennomføre safari, og sørger for at dere får en tur dere sent vil glemme med trygge rammer og detaljfokus fra start til slutt. Bli med til Botswana og opplev våtmarkene som utgjør en oase for ville dyr og fantastiske opplevelser. 

 

Lisboa

Et spennende alternativ!

Med direktefly og drøye fire timer flytid fra Norge er Lisboa en høyaktuell destinasjon for langweekend. Byen er full av monumenter og vakre bygninger fra Lisboas storhetstid som Europas sjøfartsby nummer en. Lisboa er en miks! Her finnes storbyens shopping samt de små bydelenes intime atmosfære. 

Dublin

Byen nordmenn flest koser seg i!

Mange har fortsatt til gode å oppleve Dublin! Det må vi gjøre noe med! Her er det koselig å være. Hyggelig folk og mange spennende aktiviteter for en gruppe.

Hva gjør vi i Dublin?

 • Middag med greyhound race og spill som underholdning
 • Besøker et av byens mange Whiskey destillerier, Old Jameson
 • Guinnes Brewery - Dublins fremste turistattraksjon 
 • Pub til pub crawl med innlagt underholdning
 • Middag på Brazen Head, Irlands eldste pub
 • Middag med Irsk underholdning
 • Temple Bar, et av byens bar-områder 
 • Trinity College med sine 200.000 bøker
 • Golf 
 • Celtic Games
 • Båttur med rib

Sydney

Storbyen med wow-faktor rundt hvert hjørne!

Sydney er kjent for sin fantastiske miks av storbykultur og strandliv, og har mye å by på for store og små. Her kan man slappe av på de solfylte strendene, oppleve prisbelønte restauranter og nyte omgivelsene som veksler mellom naturskjønne grøntområder til urbant byliv. 

 

Los Angeles

Byen til englenes dronning, eller som de spansktalene sier: El Pueblo de la Reyna de Los Angeles

Los Angeles er Californias største by med over 20 millioner innbyggere i L.A. County. Her finner du alt! Shopping i Beverly Hills, strandliv i Venice Beach og Walk of Fame og Universal Studios i Hollywood. Med over 1200 kvadratkilometer bebyggelse er det rom for utfoldelse og aktiviteter av de fleste slag. Lei en tøff cabriolet og cruise nedover Santa Monica, eller spis lunsj på Hollywoodstjernenes favorittrestaurant. Shopping, matopplevelser, kust og kultur - Los Angeles har alt, og mer!

San Francisco

En av verdens vakreste byer.

San Francisco regnes som turistby nummer én i USA, og det er ikke uten grunn. San Fracisco er en vakker by med bratte bakker, variert arkitektur og fantastiske utsiker – ikke minst til Golden Gate Bridge. I San Francisco går eller sykler man, hvis man ikke tar trikken som er et mye brukt fremkomstmiddel i sentrum. I sentrum finnes velkjente Chinatown, en egen italiensk bydel og ikke minst North Beach. Tur til San Francisco kombineres gjerne med at vi kjører langs kysten til Los Angeles for noen dager. Herfra kan vi også ta turen til Las Vegas!

Vancouver

Storby og naturopplevelser i ett

Vancouver ligger på vestkysten av Canada helt nede ved grensen til USA, og er den største byen i British Columbia. Her får du alt en storby skal inneholde, med yrende kulturliv og en laid-back attitude som man kan kjenne igjen fra California. I tillegg får man en inngangsport til den fantastiske naturen Canada har å by på. Whistler Mountain ligger bare en kort kjøretur ut av Vancouver sentrum. Her finnes det mange muligheter for turentusiastene, samtidig som de som foretrekker shopping kan bli i storbyen. 

Reykjavik

Ønsker dere å oppleve et landskap som er utenom det vanlige? På Island møtes du av et fantastisk landskap med fargenyanser vi ikke har i Norge.

Reykjavik er en liten hovedstad, med god atmosfære og et topp nightlife! Vi gjennomfører mange events i forskjellig skala på Reykjavik, som er blitt en svært populær destinasjon for firmaturer. Her får du gode hoteller, flotte venues og engasjerende utflukter - og turen starter med et stopp på the Blue Lagoon på vei fra flyplassen til hotellet. Dette setter stemningen og sørger for en god start på et eventfullt opphold. Terrengkjøring med ATVer eller en tur på den islandske hesteryggen gjennom det vulkanske terrenget? En ting er sikkert, du blir aldri mett på Islands natur!

Praha

Velkommen til Praha, en av Europas mest populære destinasjoner for en langhelg. Direktefly fra Oslo og flere norske byer hver dag!

Med kun to timers flytur fra Oslo er dette et godt alternativ for kortere opphold. Opplev Praha fra elven Vitava hvor man kan ta lunsj- eller middagscruise. Besøk Prahaborgen, og dra på ølsmaking i et av byens mange bryggerier. Ta den gamle trikken fra hotellet til kveldens restaurant, eller kjør Trabanter gjennom byen - vi sørger for nok biler til store grupper. 

Svalbard

Eventyr på kanten av verden

Omkranset av vill og vakker natur ligger fangstmannshotellet i Longyearbyen, og setter rammene for en autentisk arktisk opplevelse. Med stasjonens stolte tradisjoner som ramme, vil du få oppleve storheten i Svalbards natur! Hotellet ligger i sentrum av Longyearbyen og er omringet av restauranter, puber og butikker. Som Svalbards mest unike hotell er fangstmannshotellet inntredet i tradisjonell stil med drivtømmer, selskinn og bilder som illustrerer livet i Arktis. Tross den rustikke stilen har hotellet høy standard med moderne komfort. Her sover du godt etter dagens aktiviteter som gjerne innebærer selsafari eller en tur på snøscooter eller hundeslede i det snøkledde landskapet!

Berlin

Tysklands pulserende hovedstad

Berlin er en spennende blanding av historie og moderne impulser. Byen er full av eldre, flott arkitektur som du kan oppleve ved Brandenburgporten, Riksdagen og den fantastiske katedralen. Berlinmuren er en selvfølgelig attraksjon som også  symboliserer skillet mellom nytt og gammelt. Berlins kulturliv er pulserende, kunstmiljøet er stort og utelivet er kjent over hele Europa. Her går dagene - og nettene - fort, og egner seg perfekt for en langhelg med kollegaene!

Wien

Wien - Europas kulturhovedstad, en by full av severdigheter kun 2,5 time med fly fra Oslo. Hovedstaden i Østerrike har noe å by på til alle. Her finnes mer enn 20 slott og enda flere palasser. Men, Wien er så mye mer. Moderne arkitektur, gode restauranter, fine hoteller og shopping.

Hva gjør vi i Wien? 

 • Båttur på Donau
 • Dagstur med båt til Bratislava (få to byer på samme tur!)
 • Besøke Belvedere og Schönbrunn Palasset
 • Guidet gåtur i byen med lunsj
 • Rebusløp i byens gater
 • Chartring av trikk som transport til kveldens middag 
 • Spiser Wiener Schnitzel og Sacher Kake 
 • Grafitti workshop organisert på tillatte steder. En morsom og annerledes aktivitet! 
 • Besøker the Sand in The City, et område fylt med sand, beachvolleybaner, barer og restauranter. 
 • Vinsmaking i Klosterneuburg
 • Wien byr på restauranter med spesialiteter fra hele regionen.

Be om tilbud

Eik Travel eies og drives av Kjetil Eriksen som har mer enn 15 års erfaring som reisearrangør. Kjetil reiser mye og når han ikke er ute på gjennomføring går mesteparten av tiden med til å utforske destinasjoner og følge opp samarbeidspartnere rundt i verden.

The Eik Experience

Eik Travel gjør mer enn reise og events – vi skaper opplevelser.

The Eik Experience begynner i det øyeblikket du overlater planleggingen og detaljene til oss. Gjennom 15 års erfaring i reise- og eventbransjen, tilbyr vi helhetlige leveranser med en hands-on tilnærming. Vi kan eksklusive opplevelser, og forstår våre kunders ønsker og behov.

Eik Travel ble etablert i 2008 og gjennomfører alt fra firmaturer og events til private safariturer. Vi tilbyr også chartring av fly og yacht, og leverer alltid en fullstendig opplevelse. Eik Travel er best ute, og har et stort nettverk og agenter på location verden over. Vi planlegger og gjennomfører et sømløst opplegg, hvor alle detaljer fra transport til restaurantreservasjoner er tatt hånd om. Slik legger vi til rette for opplevelsene som skaper minner og bygger kultur og samhold. Vårt mål er at dere skal få en unik opplevelse hvor dere kan fokusere på å nyte.

SE HVA VI TILBYR

Kontakt oss

Vi arrangerer skreddersydde events og firmaturer for grupper fra 10 til flere hundre gjester, i tillegg til eksklusive privatreiser. Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt neste arrangement.

(+47) 934 06 591 post@eiktravel.no