Velkommen til Cape Town!

I Cape Town har vi gjennom gode samarbeidspartnere tilgang på en rekke flotte villaer for utleie. Dette passer perfekt for familier og små grupper. De mest populære ligger i Camps Bay og Clifton, like utenfor sentrum av byen. Kontakt oss for mer informasjon og priser. 

TA KONTAKT

Gode flyforbindelser

Til Cape Town anbefaler vi å fly enten via London, Frankfurt, Istanbul eller Dubai.

Ingen jetlag

I vinterhalvåret er det kun 1 time tidsforskjell.

Kort transfer

Fra flyplassen til Camps Bay tar det kun 30 minutter.

Villa Cheviots

Moderne villa i Camps Bay med god plass til 10 personer.

Nydelig terrasse med basseng.

Lunsj i skyggen?

Plass nok til å trekke seg tilbake.

Upåklagelig utsikt.

Nyt kvelden!

Villaen har 5 soverom og 5 bad.

Nyt kvelden!

Bond House

The Bond House 008 ble i 2009 vinner av "SA House of the Year".

Beliggende i Camps Bay, kun minutter fra stranden og promenaden med restauranter og barer. Bond House jar 6 soverom, 7 bad, stort pool og garasje. 

Villa Sphere

Cape Sphere Villa er et arkitektonisk mesterverk tegnet av Peerutin og inspirert av den Amerikanske arkitekten John Launtner.

Villaen ligger fantastisk til i Clifton like utenfor Cape Town og nær Camps Bay. Villa Sphere har 6 soverom, 6 bad, pool og garasje. 

Høy prisklasse. 

Eik Travel eies og drives av Kjetil Eriksen som har mer enn 15 års erfaring som reisearrangør. Kjetil reiser mye og når han ikke er ute på gjennomføring går mesteparten av tiden med til å utforske destinasjoner og følge opp samarbeidspartnere rundt i verden.

The Eik Experience

Eik Travel gjør mer enn reise og events – vi skaper opplevelser og bygger kultur!

The Eik Experience begynner i det øyeblikket du overlater planleggingen og detaljene til oss. Gjennom 15 års erfaring i reise- og eventbransjen, tilbyr vi helhetlige leveranser med en hands-on tilnærming. Vi kan eksklusive opplevelser, og forstår våre kunders ønsker og behov.

Eik Travel ble etablert i 2008 og gjennomfører alt fra firmaturer og events til private safariturer. Vi tilbyr også chartring av fly og yacht, og leverer alltid en fullstendig opplevelse. Eik Travel er best ute, og har et stort nettverk og agenter på location verden over. Vi planlegger og gjennomfører et sømløst opplegg, hvor alle detaljer fra transport til restaurantreservasjoner er tatt hånd om. Slik legger vi til rette for opplevelsene som skaper minner og bygger kultur og samhold. Vårt mål er at dere skal få en unik opplevelse hvor dere kan fokusere på å skape opplevelser sammen.

SE HVA VI TILBYR