Opplev Bodø i vinter! 

Bodø, et perfekt utgangspunkt for å oppleve Nord-Norge. Bodø er en forholdsvis liten by med ca. 50.000 innbyggere og er en viktig havn. Hit kommer Hurtigruten og herfra går fergen til Lofoten, Røst og Værøy. Vi anbefaler å oppleve Saltstraumen, gjerne kombinert med fiske! Hva med å starte kvelden med ølsmaking på Baadin og fortsette på en av byens meget gode restauranter! 

Be om tilbud

Store opplevelser!

Med Bodø som utgangspunkt kan vi bokstavelig talt tilby et hav av aktiviteter! RIB, havfiske, bryggeribesøk, grottevandring for å nevne noe!

Opplev Bodø kun 1t20min fra Oslo

Har du ikke vært i Bodø blir du overrasket av hvor hyggelig og intimt det er! Her kan gruppa gå fra flyplass til hotell på 15 minutter. Vi tar oss av resten!

Scandic Havet Bodø

Et av de nyeste hotellene i Bodø beliggende på brygga med kort gangavstand til det meste. I tillegg - en super toppbar med utsikt og uteservering.

*Foto: Tyra Stromblad for Scandic Hotels

Unikt opplevelseshotell på kaikanten i Bodø, med utsikt i alle himmelretninger.

*Foto: Tyra Stromblad for Scandic Hotels

Nyt vakker utsikt og god mat i Roast Restaurant & Bar. Hotellet har flotte konferansefasiliteter med plass for opptil 600 personer.

*Foto: Tyra Stromblad for Scandic Hotels

Ribtur til Saltstraumen

Start dagen med vind i håret og ta plass i en skikkelig RIB kjørt av erfarne og godt kjente båtførere! Vi besøker blant annet Saltstraumen!

Opplev Saltstraumen på sitt sterkeste – med RIB. Sammen med vår dyktige lokale samarbeidspartner tar vi deg med til verdens sterkeste malstraum Saltstraumen, når straumen er på sitt sterkeste.

Vi tilpasser avreisetidspunkt etter forholdene.

Ølsmaking Baadin Bryggeri

I Bodø har vi gleden av å tilby ølsmaking ved Baadin Bryggeri. Baadin er Bodø´s lokale bryggeri med 21! ulike ølsorter. Bryggeriet er lite og det ligger i gangavstand fra hotellene i sentrum.

Bådin ble stiftet 2012 av 6 kompiser med lidenskap for godt øl. Planen var i utgangspunktet å produsere øl som skulle selges på en popup-pub en gang i måneden. De innså fort at dette ville medføre mye arbeid og lite inntekt, og den opprinnelige planen ble dermed justert. Et brukt bryggeri på 800 liter ble kjøpt inn, og ølet som ble produsert ble solgt på lokale barer og restauranter.

Frem til ansettelse av fulltidsbrygger i 2015 ble alt arbeid utført på dugnad. Siden den tid har Bådin spredt seg gradvis, og kan nå bestilles til alle Vinmonopol. I tillegg er de å finne på en rekke barer og restauranter rundt om i landet.

Med EiK Travel kan du besøke bryggeriet og smake hele deres spennende sortiment på stedet ølet brygges!