Referanser

Ved valg av leverandør innen reiser er det mye som skal være på plass.

Kjetil Eriksen har uten unntak levert ihht vår kravspesifikasjon. Han lytter og er meget god på oppfølging, er detaljorientert og opptatt av å levere det kunden ønsker innenfor gitte rammer. Han har et bredt kontaktfelt og produktene han leverer holder en høy standard. Han er alltid med på anbudsrundene og viser seg svært konkurransedyktig på pris gang på gang.

– Nordisk selskap

”Vi arrangerte i november konferanse for 130 mennesker i totalt 10 dager i Sør-Afrika. Vi startet med safari i Kwa-Zulu Natal, var på fabrikkbesøk i Durban og avsluttet med konferanse og et par fridager i Cape Town. Vi hadde høy standard på alle våre arrangementer og bosteder.

Vi samarbeidet med Kjetil Eriksen under planleggingen og gjennomføringen av programmet.  Kjetil hadde god faglig kunnskap om landet og mange gode råd på hvordan vi kunne gjennomføre et prikkfritt arrangement.  Vi var meget godt fornøyd med hans arbeid og anbefaler han gjerne videre til andre som planlegger gruppetur.”

– Norsk bilforhandler

”Prikkfritt arrangement fra start til slutt! Rett og slett 100%! "

– Eiendomsmeglerkjede

”Kjetil har i flere år levert prikkfrie arrangementer for oss. Da selskapet var 20 år ble jubileet lagt til Dublin. Med sirkusopptog og festmiddag på Guinness bryggeriet ble det en minnerik weekend for de 120 gjestene. Siden 2005 har vi gjennomført vår årlige konferanse i byer som Lisboa og Barcelona med stor suksess, fortsatt i samarbeid med Kjetil!

Kjetil er kreativ, detaljorientert og leverer som avtalt! ”

– Rådgivningselskap

"Masse hyggelig tilbakemelding fra 200 gjester og vertskap etter Dublin turen.  Du skal ha all ære av innsatsen, godt valg av lokale partnere, super stigning i programmet (lørdagskvelden - puh...), originale innslag (hundene), og knall hoteller.

Pluss at det var veldig hyggelig å være på tur med deg, lett å se at samarbeidet med internt var bra, og din evige tilstedeværelse var også umulig å overse.

Så takk for en kjempetur som forhandlerne betegner som "mer enn innertier", dette ser bra ut for neste gang! "

– Norsk butikkjede

"Tusen takk for flott opplegg av vår premieringstur til Gent.
Alle selgerne var veldig fornøyd med opplegget
og god mat og drikke på turen. 
Håper vi kan komme tilbake til deg ved en senere anledning. "

– Bilfinansieringselskap

Tusen takk til Eik Travel og Kjeitl for en fantastisk tur til Kenya! Vi har hatt en utrolig opplevelse, som vi kommer til å huske for alltid! Fantastisk service og oppfølging, vi kunne ikke hatt et bedre reiseselskap. Hilsen hele familien! 

– Familie på safari i Kenya for første gang

Kontakt oss

Vi arrangerer skreddersydde events og firmaturer for grupper fra 10 til flere hundre gjester, i tillegg til eksklusive privatreiser. Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt neste arrangement.

(+47) 934 06 591 post@eiktravel.no